fredag 27 mars 2009

Sunday Service

Varje Söndag bloggar vi på ett speciellt tema och berättar något viktigt för världen. Huvudmålet med Sunday Service är att det ska vara roligt och inspirerande. Att blogga på ett tema kan vara svårt och utmanande och det är lite av förhoppningen att Sunday Service ska vara.

Ämne för Söndagen annonseras i den här bloggen och på Blogg-Forum.se senast Söndag morgon. Vi bloggar alla om samma ämne och vi länkar till varandras bloggposter för att ge dem en skjuts och för att uppmärksamma fler om Sunday Service.

Den första Sunday Service är den 29:e Mars 2009 och temat är "Ett sätt att göra världen bättre".

Vi är förstås så här i början inte särskilt många deltagare men hoppas på att stadigt bli fler. Man behöver som deltagare inte känna några krav, de söndagar då man har tid eller ork och gillar ämnet är det bara att vara med. Sen gäller det att meddela antingen här eller i den officiella tråden på Blogg-forum att man skrivit ett inlägg och var.

Bakgrund:
Idén om temablogging väcktes på Blogg-forum och med SEO Sunday startat på Jaiku (av Simon Sundén och Andreas Bard) som förebild kör vi på söndagar.

1 kommentar:

  1. Hej hej!

    Vete sjutton om det fungerade när jag skickade nyss?
    Det bara lägger av hela tiden. Provar att skicka igen. Mitt inlägg om frihet finns nu på http://wahlshalsobar.blogg.se/2009/april/frihet.html

    MVH Malin

    SvaraRadera